Om pendlerforeningen

Vi er helt avhengig av tilbakemeldinger fra dere som bruker tog. Send gjerne epost på:
post(a)vest.agder-pendlerforening.no eller telefon:
Jørgen Sæbø – Leder – 481 11 421
Stein Erik Watne – Nestleder – 913 64 140

Som pendler med tog mellom Moi og Kristiansand er du en av stadig flere. Køene rundt Kristiansand vokser, bilholdet blir stadig dyrere. Fradrag på skatten gjør togpendling omtrent gratis. Vest-Agder pendlerforening dekker Moi, Sira, Gyland, Storekvina, Snartemo, Audnedal, Marnardal, Breland, Nodeland og Kristiansand stasjon. Foreningen er åpen for alle som reiser ofte på strekningen. Medlemskapet er gratis, alt arbeid skjer på frivillig basis.

Formål

Foreningens formål er at pendlerne skal bli hørt når det gjelder i saker som berører oss. Informasjon på stasjonene, organisering av alternativ transport, ruteendringer, stasjonsstruktur og stoppmønster er aktuelle saker.

Bli medlem – motta informasjon

Kort etter at du har trykket «Send inn» vil du motta en e-post. Har du ikke mottatt svar innen 10 minutter, se i mappen for useriøs-/søppelpost. (Gjelder spesielt Hotmail adresser)